Újpesti Napközis Tábor

Tisztelt Szülők!


Szeretettel köszöntöm Önöket Újpest Önkormányzatának, Napközis Táborának honlapján.

A tanév végéhez közeledvén bizonyára sokukban felmerült a kérdés, hogy hogyan biztosítják gyermekük felügyeletét, nyári programjait a szünidő teljes időtartama alatt.

A nyári szünet két és fél hónapjában a szülők munkavégzése miatt jelentkezik az igény a gyermek napközbeni ellátására.

Újpest Önkormányzata éppen ezért mérlegelve a nyári napközis tábor újpesti hagyományait és annak szülők részéről felmerülő igényét, továbbra is biztosítani kívánja a nyári napközis ellátást. Ez ugyan az önkormányzatnak nem kötelező feladata, azonban Újpest Önkormányzata a településen élő családok, gyermekek érdekében döntött e feladatellátás folytatása mellett.

Ebben az esztendőben is a tábor az Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskolában kerül megszervezésre. Az étkezési térítési díj mellett a gyermekeknek sokszínűbb, tartalmasabb programok teszik változatossá a nyári szünet napjait. A táborban a gyermekekkel pedagógusok, szabadidő- szervezők és testnevelők foglalkoznak. A nagyobb programokra a gyermekek utaztatása az önkormányzat autóbuszaival történik.

Honlapunkon minden információt megtalál a táborról, kérem, tekintse át és amennyiben további kérdései vannak, forduljon hozzánk bizalommal.

Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy a nyári napközis tábor szakszerű napközbeni felügyeletet, ellátást, biztonságot nyújtson a gyermekeknek.

Kívánom, hogy a vakáció a gyermekek számára élményekkel teli feltöltődést, kikapcsolódást nyújtson.

Ehhez kíván Újpest Önkormányzata hozzájárulni a nyári napközis tábor üzemeltetésével.